EN HUNDBLOGG IT IS!

3 april, 2017|Posted in: Vardagsbabbel

Det var inte igår, minsann. Senaste inlägget var dessutom väldigt ledsamt eftersom det handlade om allas våran lilla Hjalleballe. Vi saknar honom fortfarande den lilla bergatigern så det värker i tårna.

Jag tänkte nog att jag skulle försöka ta upp detta igen, men mest i syfte för min hundträning. Lite som en träningsdagbok, typ. Jag har mycket som jag behöver ventilera och detta är ju helt klart ett sätt att göra det på. Många gånger är det nog också bra eftersom man får reflektera över saker, titta tillbaka, jämföra och stanna upp lite. Det kan jag behöva. Nog för att jag är analytikernas mamma men det ska ju vara på rätt sätt för att skapa utveckling.

Jag är nybörjare och jag har många gånger SÅ svårt att veta hur jag ska ta mig fram. Jag vet vart jag vill men jag vet inte riktigt hur jag ska komma dit. Det kan handla om både små moment eller hela beteenden. Jag har varit hundägare i lite mer än ett halvår nu och jag har svårt att acceptera att min kunskap också är därefter. Jag blir många gånger arg på mig själv för att jag borde gjort si eller så, eller tänkt på ett annat sätt. För jag vill inte att min kunskap och verktygslåda ska vara den bristande faktorn vid träning. Men, rom byggdes väl inte på en dag som sagt, hehe. Erfarenhet tar tid. Bara att finna sig i det.

Jaja, nog om det. Men from nu kommer jag att dela med mig av min hundträning här. Eller ja, inte bara träning utan allt som rör hund. Ska nog börja med ett inlägg om lite vart vi står i de olika momenten och vad vi har för plan. Ska också följa upp ett inlägg jag skrev i höstas där jag var smått (läs hysteriskt) förtvivlad över hennes röntgenresultat. Är en riktig dramaqueen när det kommer till mina djur ibland..

Well, den som är intresserad av att höra om framstegen med kloklippning, fritt följ och hur duktig hon blivit i draget är välkommen att hänga med härinne. Kommer väl komba denna med hennes instagram. Men det utlovas viss nördvarning 😉

IMG_6092

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*