KIMA

25 augusti, 2016|Posted in: Vardagsbabbel

Här är hon, vår fantastiska lilla tjej. ♥

Jag är så glad för denna lilla prick. Jag har i hela mitt liv sagt att jag ska ha en hund och T har varit med på noterna och sagt att när vi väl bor i hus så ska vi självklart utöka familjen. Jag tog honom på orden, kan man väl säga! 😉 Det var kanske inte riktigt planen från början men nu dök hon upp och jag kunde inte vara gladare.

Kima, 9 månader fyllda alldeles nyligen, en liten blandras rottweiler/american staffordshire terrier (amstaff i folkmun). Jättetrevlig hund och vi trivs hur bra som helst med henne. En riktigt kelråtta är hon, dessutom väldigt positiv och glad inställd till allt vilket gör henne superkul att jobba med. Nu håller jag bara tummarna för att hon får hålla sig frisk och hel och att vi får många fina år tillsammans! ♥

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*