JAG HAR EN PLAN

3 maj, 2016|Posted in: Vardagsbabbel

Vet ni, polletten har trillat ner, finally. Jag tycker ju mycket om att skriva, jag tycker det är häftigt att behärska det svenska språket och kunna använda det som ett sätt att uttrycka känslor och tankar. Och ja, med lite logiskt tänkande så förstår man också att en blogg ju faktiskt är den ypperliga platsen för detta. Men som jag sagt tidigare så blir det lite svårt att hålla i uppdateringen. Jag har för det första inte tid, eller jag tar mig inte tiden kanske är mer sant. Tid finns väl alltid, det handlar om prioriteringar. Dessutom så tycker jag det är helt värdelöst att skriva alla dessa dagliga inlägg om vad som hänt under dagen osv osv. Totalt meningslöst och fruktansvärt tråkigt att skriva. Jag vill skriva texter lite som jag gör då och då kring psykisk ohälsa, ångest eller annat som faller mig in, men kanske försöka komma in i någon lite mer kontinuerlig rutin där. Dessutom vill jag skriva en del om husbygget, som faktiskt tar upp en väldigt stor del av livet just nu. Har varit väldigt dåligt med uppdatering där men jag tänkte att det kan vara kul att dokumentera mer eller mindre från steg 1 och kunna gå tillbaka om några år och själva se tillbaka på processen och tankar man hade.

Ja, det var väl lite min plan. Jag är inte mycket för ordbajsande om oväsentliga saker som inte spelar någon roll. Ska jag lägga ner tid på någonting så ska det ge mig någonting tillbaka och det ska innehålla någonting av värde för den som sitter på andra sidan skärmen och läser.

Jaja, vi får se vart det slutar. Men det är åtminstone min plan.

fHaha, detta är så mitt i prick! Drog den för T men han såg mest dum ut så jag antar att man inte hade samma problem i den här delen av världen som hemma i Sikfors förr i tiden.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*