JOBBHELG

30 april, 2016|Posted in: Vardagsbabbel

Just nu ligger jag i sängen och slappar lite. Har min jobbhelg denna helg så är lagom trött nu. Man är inte aslycklig när klockan ringer 04.30 på morgonen… Jaja, nu tänkte jag hoppa in i en dusch nu och sen tänkte jag inte göra speciellt mycket mer idag. Kanske att jag sträcker mig till att rensa min dator, har behövt göra det hur länge som helst nu så det är inte en dag för tidigt. Har redan börjat med mejlen. Har bara 5317 mejl kvar att gå igenom… Dessutom tänkte jag knåpa ihop ett inlägg kring statusen med husbygget, har varit lite dålig uppdatering på den fronten. Tänkte jag skulle försöka sammanfatta i lite olika inlägg och dra resan från början. Hittade för ett par veckor sedan lite bilder på tomten från när vi köpte den i november förra året och till och med jag blev lite chockad. Man har nästan glömt hur det såg ut när vi började och hur mycket som faktiskt hänt. Tomten är mycket finare idag. Solen kommer åt, det är luftigare vilket gör att det känns större och vi har fixat utsikten bakåt mot skogen och hagen. Ni ska få se!

Nu ska jag ta en dusch sen får vi se hur långt jag hinner innan dom blå slår igen för dagen!
Puss på er!

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*