TISDAG

26 april, 2016|Posted in: Vardagsbabbel

Äntligen så börjar jag känna mig som en människa igen. Denna förkylning toppar nog listan so far. Hade tänkt mig att köra ett lättare pass på gymmet idag men blev lite ändrade planer. Jag är ju fortfarande inte helt kry och dessutom börjar T också bli dålig nu den stackarn. Så det blev ingenting. Tror nog bara det är bra med ett par extra vilodagar. Speciellt eftersom jag ska jobba hela helgen också. Men jag saknar träningen. Man tappar så mycket motivation när man inte kan träna. Framförallt motivation att fortsätta på mitt kostschema men också allmän motivation till livet. Träning är bra helt enkelt. Men snart så.

Istället hann jag med att städa av åtminstone halva lägenheten, vika lite tvätt, servera T te i soffan (omvända roller nu haha) och laga inte mindre än två olika rätter. *Applåder* Så skönt att ha matlådor klara för några dagar framåt. Så bökigt att behöva laga, väga, räkna och hålla på varenda dag.

Nu ska jag sova, längtat hela dagen. Älskar känslan när man är klar för dagen, checkar ut och får krypa ner under täcket. Speciellt om man har varit lite extra produktiv, då känns det ännu bättre i magen. Trivs förresten superbra på praktiken, känns som man kommer komma tillbaka till skolan efter sommaren med en väldig massa ny kunskap om verkligheten och hur arbetet faktiskt sker utanför skolböckerna. Väldigt nyttigt. Svårt annars tror jag om man bara har läst i en bok och sedan inte fått arbeta praktiskt med det, vissa saker kan man inte lära sig i boken. Som problemlösning till exempel. Det är ytterst sällan allt är så rätt som i en skolbok, så mycket har jag åtminstone lärt mig trots väldigt få dagar… 😉

Nää, godnatt på er!

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*