DÅLIG START PÅ VECKAN

19 april, 2016|Posted in: Vardagsbabbel

Jag hade världens bästa helg, lägenheten fullproppad med snälla och söta människor som firade att jag blivit ett år äldre. Massor med gottis och fina presenter, trodde man växt ifrån sådant men blev väldigt bortskämd. Så TACK för det! Dessutom gjorde Ted världens godaste mat på kvällen, han är så jävla duktig! Det enda jag slår honom på är köttfärssås, mest för att jag har så barnsliga smaker så jag inte tycker om när han kör sitt kryddrace. Däremot är det nog ingen annan som tycker min är godare än hans, haha.

Efter en bra helg så fick jag världens sämsta start på veckan. Började med halsont natten till måndag men tänkte att det ger sig, inte blir jag sjuk heller!! Krigade mig upp till praktiken på måndag morgon, som förövrigt känns superspännande och rolig! Men när jag kom hem så däckade jag. Halsen växte och huvudvärken blev värre, så idag har jag varit hemma. SÅ JÄVLA TRÅKIGT. Jag hatar att vara sjuk, så värdelöst. ÅH. Låg i sängen till 17 idag, klev endast upp för någon kisspaus då och då. Har två tennisbollar i halsen, en på varje sida och ett rivjärn i mitten. Dessutom är det någon som bygger en atombomb i mitt huvud. KUL. Känns liite bättre nu, fick i mig lite stekt havregrynsgröt, te och alvedon för en stund sen så jag hoppas det kanske hjälper mig att piggna till lite. Jag hoppas på bättring under natten så jag kommer iväg till praktiken under morgondagen. Håll en tumme åt mig!

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv i soffan och dricka te. Yey.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*