FREDAG

15 april, 2016|Posted in: Vardagsbabbel

Har precis såsat på mig lite brun utan sol och nu landat i sängen. Förstår inte alla tjejer som orkar hålla på med detta jämt?! Ni som har en jämn och fin bus alltid, HUR orkar ni?! Jag tröttnar när jag gjort en arm. Jag orkar inte hålla på. Och självklart blev jag vit som ett spöke naturligt. Yey. Nåja, får besök av en herrans massa människor imorgon så tänkte att jag inte ska skrämma väg dom i dörren… 😉

Melinda och Tobbe skulle kommit idag också, men så blev det inte, buhu. Vi planerade in ”kalaset” för mig så att det skulle passa med just dom eftersom typ alla jobbar olika helger men så hade hon missat att hon tagit på sig extrajobb i helgen… Så synd!! Inte lätt att få ihop livet. Men men. Resten av ligan kommer imorgon så det ska bli kul att få träffa alla! Och äta fika, ätardag is coming up!!!! 3 veckor sedan sist nu. Ska njuta men försöka undvika att svulla. Mår bara dåligt av det. Så det blir stekt havregrynsgröt med banan och hallon till frulle. ♥ Nyttigt, men stört gott och ganska snällt mot magen. Min mage kommer säga upp sig ändå med tanke på allt gott fika…

Nu ska jag sova, T ska iväg och köra cross på fm imorgon så jag ska rodda här hemma. Städa av det sista, bära upp lite kartonger på vinden, och göra mig lite kalasfin. (Dvs inte träningskläder eller mjukiskläder). Finns inte så mycket kvar att välja på i garderoben då, haha…

Hörs imorgon!

12654188_1260762920607167_8619467174577670150_n
FÖRRESTEN, har fönstret lite öppet i sovrummet och nu regnar det, är det bara jag som älskar att somna till regn? Jag hatar regn när det är ljust och jag måste vara utomhus. Sen ska det inte ösregna, men lite sådär lagom smattrande utanför är ganska rofyllt.

MVH Sveriges yngsta tant

1 Comment

  1. Pernilla
    16 april, 2016

    Leave a Reply

    Hahaha Sveriges yngsta tant!! You go girl 😉

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*