STJÄRNOR OCH EN LEDSEN TÅ

13 april, 2016|Posted in: Vardagsbabbel

Herregud vilket axelpass det blev idag, körde inte så länge men körde bland annat militärpressar i pyramid. Dvs ökar vikten hela tiden tills jag ligger på mitt max. Gjorde 2 reps på 35 kg och jag kan säga att på den andra var det inte långt ifrån att jag låg i en hög på golvet, tog slut på syre helt och hållet och då kolar man ju vippen när det är apatungt. Snacka om att se stjärnor… Men, jag stod på benen och upp kom den! Och mina axlar lär vara döda imorgon. Har dessutom fått en sjuk träningsvärk i mina ben efter böjpasset igår, länge sen jag böjde ordentligt nu och det är väl den bästa övningen som finns. Kör man den behöver man inte göra så mycket mer. Och den ger träningsvärk VARJE gång.

Vet ni vad jag dessutom lyckades med idag?! Bryta lilltån…. Eller åtminstone stuka den rejält. Ont som satan gör det iaf. Sprang in i toalettdörren när jag skulle in till sovrummet. Smidiga Lotta. Drog på mig löparskorna och gick ut och skulle gå min runda och det gick ju men med viss möda. Så jävla klantigt. Nu är den stackarn alldeles röd och svullen. Hoppas den mår bättre imorgon. Nu ska jag sova så jag slipper fler missöden! Godnatt på er.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*