HELLO!

13 april, 2016|Posted in: Vardagsbabbel

Har lite sviktande motivation att skriva här. Eller kanske framförallt tidsbrist. Men händer det så händer det, helt enkelt.

Sen sist har det väl inte hänt jättemycket. Vi fortsätter att vara ganska trötta, en åkomma som verkar ha drabbat större delen av befolkningen. Men jag börjar piggna till lite, äntligen. Åtminstone skönt att vi fått smaka på lite vårsol!!

Träningen och kosten går bra, jag håller mig till planen och tror faktiskt inte jag fuskat en endaste gång so far. Är inne på min åttonde vecka nu om jag inte är helt fel ute. Men det känns bra, kroppen mår bra, den svarar bra och jag känner mig förvånansvärt pigg trots underskott av kalorier. Vi lade om cardion lite för ca 3 veckor sedan och det har kroppen svarat väldigt bra på. Tänkte jag skulle skriva lite mer om min träning och kost här, jag kan ju egentligen ”ingenting” men jag kan ju åtminstone dela med mig av det lilla jag kan, tankar, åsikter och annat kul.

Just nu så håller jag på att städa av i lägenheten, tänkte köra en riktigt storstädning idag så kanske jag slipper städa så mycket inför helgen. Har bjudit in till lite födelsedagsfika på lördag så det kommer en hel drös människor. Förväntade mig inte riktigt det så jag vet inte riktigt vart jag ska göra av alla, haha. Hoppas på fint väder så man kan sitta på balkongen också. Annars har vi ju ett fint ekgolv att sitta på 😉

Nehe, dagens lunch är nere i magen och har fått landa så nu är det dags att fortsätta städ och rensningsracet! Har redan fyllt 3 sopsäckar med saker… Just nu ligger det mesta i riskzonen för att hamna i den svarta säcken, haha. Har fått slängmani!

12799321_1280638041952988_1678513164511813998_nPå lördag får alla komma… 😉

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*