ONSDAG

30 mars, 2016|Posted in: Vardagsbabbel

Alltså jag är SÅ trött just nu. Begriper inte. Men det känns som varenda person man pratar med säger samma sak. Verkar vara någon slags vårtrötthet som drabbat hela befolkningen. T och jag är typ lika trötta så tempot hemma är lika med noll just nu, haha.

Igår struntade vi i träningen och tog en långpromenad istället. Eller jag gjorde, var ute och gick i nästan två timmar med Smoke medan T höll på med veden. 4 nya stora björkar åkte ner i fredags så det finns lite ved att ta hand om… När vi nästan började se slutet på detta trädfällande och släpande med grenar 😉

Har fått datum för start med grunden också så vecka 21 drar det projektet igång. Vecka 24 på fredagen kommer huset. Det närmar sig!!!!! Känns så sjukt att vi i höst inte kommer bo i lägenheten längre. Vi kommer bo i hus. Vårt hus. Men det kommer inte en dag för tidigt, är så trött på lägenheten att jag vill spy just nu…

Annars rullar det på. Haft halsont i flera dagar men tror det har hängt ihop med värk i visdomstanden för idag är det borta. Håller tummarna för det iaf, orkar inte med att bli sjuk. Jobbar dessutom i helgen så det passade ju bra med en ledig måndag denna vecka.

 

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*