SVULLARDAG

27 mars, 2016|Posted in: Vardagsbabbel

Fyfan vad illa jag mår nu, ätardag it is och då ska det ätas. Allt ska i!

Är precis hemkommen från qwarn. Om jag varit ute och svirat? HAHA, nej. Fyllechaffis, såklart. Ni trodde väl inte jag hade slagit på stort heller… Eller ja, nu börjar klockan närma sig 00 och jag är fortfarande vaken, så lite stort är det ju ändå. Igår var hon 20.10 tror jag. Fredag och allt. Jaja. Är man trött så är man.

Idag har vi kört på tomten hela dagen. Fan vad vi slet, men oj vad mycket vi fick gjort! Hade bästa eldningsmästaren med plus Mari och Nisse som hjälpte till med allt möjligt. Gör stor skillnad att vara en eller två gubbar extra. Ni ska få se bilder, är lite imponerad över oss och hur mycket vi hann med idag. Hade guldväder också, sol och vindstilla hela dan. Dumt o klaga. Men nu är jag så förbannat trött på björkris att jag vägrade sätta upp ett påskris hemma. Ni anar inte hur jävligt det är att hålla på med i stora mängder. Men nu är det bokstavligt talat ett minne blott, i form av en askhög. Vi trodde vi var relativt klara ute på tomten i förrgår men så fällde dom 4 stora björkar igår, som egentligen inte var våra, men som blev våra, vilket också innebar mera jobb. Men vi får ved så vi kommer klara oss för resten av livet typ, så vi är rätt nöjda ändå.

Vi hann dessutom med påskmiddag hos Nisse och Mari vilket var hur gott som helst. Nu orkar jag inte skriva mer för jag är så trött att jag ser dubbelt. Vi hörs mer imorgon, då ska jag visa lite bilder, lovar!!

image

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*