PÅSKLEDIGT

23 mars, 2016|Posted in: Vardagsbabbel

Nu kan jag återgå till att vara människa igen, tentan är avklarad och nu är det påskledigt! Fast om jag ska vara ärlig var det inte så svårt. Men man har ändå lite ångest. Igår hade jag typ ont i magen för att det kändes för bra. Att vara lugn inför en tenta kan aldrig vara ett bra tecken… Men ja, det gick bra! Tror jag. Det märker jag om ett par veckor hehe…

Vi har också hunnit med samråde på kommunen idag tillsammans med vår kontrollansvarige och vår byggnadsinspektör. Det är mycket att fixa med. Mycket papper och handlingar som jag inte förstår ett skit av. Nåja, man lär sig. Dessutom behöver vi inte kunna allt, det är ju därför vi har folk som ska förstå det åt oss. 😉 Tänkte skriva ett inlägg kring husbygget imorgon och visa lite bilder på hur tomten ser ut nu. Det är rätt stor skillnad mot när vi började. Hittade bilder idag från när vi startade och jag blev typ förvånad själv. Ni ska få se!

Efter kommunen åkte vi vidare mot gymmet där axlarna fick sig en omgång. Körde ett brutalt benpass igår och jag förväntade mig årets träningsvärk idag. Om jag har det? Nej, men blåmärken på höftbenen eftersom man ligger på mage i maskinen när vi kör baksida lår, haha. Tror dieten börjar göra sitt… 😉 Well, nu är axlarna slutkörda iaf. Jag gillade inte alls att träna axlar när jag började men nu tycker jag det är rätt kul. Det mesta blir väl roligare ju mer man lär sig. Förutom vader och mage då, det kommer för alltid vara ett helvete. Så tråkiga muskelgrupper, blä.

Fick besök av Pernilla på kvällskvisten också, vi försökte välja ut lite bilder som hon vill framkalla. Så imorgon ska jag göra ett försök att fixa dom. Tar en halv evighet att jobba med bilderna i originalformat… Jaja. Ted var världens bästa och fixade middag, grillade kotletter och klyftpotatis i ugn. Lite bea hade inte varit fel men annars kan jag inte gnälla, satan vad gott det var. Det är inte alltid jobbigt att vara på diet! 😉

1510513_928547967207188_3095327814585570722_n

 

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*