MÅNDAG

21 mars, 2016|Posted in: Vardagsbabbel

Måndag morgon och jag sitter med näsan i skolbänken. Tenta väntar på onsdag, känns väl som vanligt bra å ena sidan och totalt katastrofalt å andra. Men sen är det långledigt, påsk och Ä T A R D A G.

Idag går jag inte på femte veckan på dieten vilket innebär att en tredjedel nu är avklarad. Skönt. Vissa dagar är det busenkelt och vissa dagar vill man bara lägga sig ner och gråta. Typ som när man blir bortbjuden på middag… Eller som igår, när Mari dukar upp maränger, glass, hallon, grädde och årets kladdigaste kladdkaka. Då var det mindre kul. Jag älskar kladdkaka. Men jag fick nöja mig med några hallon.

Annars hann vi med ett ryck på tomten i lördags. Körde bort allt ”skrot” som låg kvar på tomten och så tog vi ner två till enar. Så nu är det fan rent där ute. Nu är allt som ska tas ner nere. Finns såklart mer att göra men ingenting som måste ner innan huset kommer, det kan vi ta senare. Jag hittade dessutom en gammal mattebok i en plåtbrevlåda jag grävde fram. Insåg när jag tittade på uträkningarna att dom hade det lite jobbigare på den tiden… Tacka vet jag miniräknare! 😉

Nä, nu ska jag återgå till tentapluggandet!

 

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*