TÄNKT OM

17 juni, 2014|Posted in: Vardagsbabbel

Med lite eftertanke har jag bestämt mig för att fortsätta ändå. Så för den som vill så finns jag nu på http://mlarssons.blogg.se/. 

Dock lösenordsskyddad föra att kunna kontrollera i vilket knä bollen hamnar i. Jag tänker fortsätta använda skrivandet för att få utlopp för min kreativitet. Så den som är beredd att läsa min ord med lika objektiva ögon som de fingrar som skrivit de är välkomna in. Annars behöver ni inte göra er besväret, då delar vi inte filosofin om hur klimatet på min blogg ska vara. Tyvärr.

Jag vill driva en mogen blogg där jag delar med mig av mina tankar och funderingar som rör sig i huvudet. Både vad gäller mitt brinnande intresse för de fyrbenta djuren men också livet i allmänt, och gud vet allt, min ångest. Jag vill kunna göra detta på ett avslappnat, humoristiskt och självkritiskt sätt utan att mina ord ska vändas och vridas på.

Tack för mig, vi som ses vi ses och till er andra säger jag adjö!

1 Comment

  1. Rebecca Tengström - Fotoblogg
    25 juni, 2014

    Leave a Reply

    Fortsätter gärna följa din nya blogg om jag får 🙂

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*