Tack o hej

17 juni, 2014|Posted in: Vardagsbabbel

Nej, vi tar och klappar igen butiken här. Med handen på hjärtat har jag aldrig varit speciellt imponerad av bloggar men jag tänkte ge det en chans eftersom jag trots allt har ett stort intresse av att skriva och uttrycka mig. Anledningen till varför jag skaffade den här bloggen var för min egen skull och inget annat. Dessutom har jag vägt varje ord på våg för att inte trampa någon på tårna och jag måste få säga att jag varit ganska självkritisk också?! Men, trots detta så verkar det tydligen inte som att det fungerar. Fruktansvärt tråkigt att man inte ska kunna säga någonting utan att det vänds och vrids på för att passa in i hur betraktaren vill se det. Så nu läggs den ned, alternativt blir privat eftersom jag mer än gärna fortsätter mitt skrivande.

1 Comment

  1. Anna
    17 juni, 2014

    Leave a Reply

    Fast varför bry sig om vad andra tycker/tar åt sig av? Alla tolkar saker olika, för det har ju du rätt att skriva vad du vill. Men du gör såklart hur du vill 🙂

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*